Foodtruck

 

Onze foodtruck;

Wij hebben een oldtimer Landrover Defender compleet ingericht met koelingen, opslag en stromend water. Aan beide buitenzijden hebben we werkbladen met luifels voor de voorbereiding van de maaltijden en het opdienen van de saladbar met sauzen/dressings.

Voor uw evenement nemen we voldoende ‘Cook on Fire’ barrels en bemanning mee voor de warme bereiding van het eten afhankelijk van het aantal eters en het gekozen concept.

Lauren en Billy klaar met een drukke middag en aan het nagenieten met de laatste beenham en een biertje. Verdient mannen!

De bereiding;

Afhankelijk van uw keuze kan iedereen zelf, het ter plekke door ons voorbereide maaltijdplankje, bereiden op de barrel onder behulpzaam, toeziend oog van onze teamleden. Of indien gewenst kunnen ook wij de maaltijd geheel verzorgen en uitserveren. Indien het weer ons een beetje in de steek laat kunnen we grote parasols (4mx4m) meeleveren zodat er toch buiten gekookt en gegeten kan worden.

Wat hebben we nodig?

Eigenlijk niet zo veel. Beetje ruimte voor onze truck en Cook on Fire barrels. 230V is handig maar indien dat niet niet beschikbaar is kunnen wij onze eigen generator verzorgen voor koeling, verlichting en muziek. Dus locatie is nooit een probleem. Midden op de hei?

Offerte;

Op aanvraag versturen wij u graag een offerte voor het evenement inclusief alle prijzen, wensen en opties.

Afrekenen;

Bij boeking factureren wij 50% van het totaalbedrag. Na ontvangst van uw betaling is de boeking definitief en moet uiterlijk 7 dagen voor het event op onze rekening staan. Op locatie voldoet u het restant van het bedrag contant of met pin.