Prijzen

Cook on Fire ‘Barrel XT 800’ Aanbieding!!!

Nu tijdelijk voor de thuiswerkers € 399,00 in plaats van € 449,00

De barrel XT 800 heeft een vuurplaat van 80 cm rond en een vuuropening van 40cm rond. Een vuurkom gecoat met warmtebestendige verf. Omdat de vuurkom en bakplaat ca. 15cm boven de barrel uitsteekt een perfect hoogte om lekker op te koken. Een barrel alleen is voor de meeste mensen namelijk te laag om langere tijd achter te staan. Op de ’80 maat bakplaat heb je voldoende ruimte om met je familie of vrienden samen te koken en je kunt er gemakkelijk met 8 personen tegelijk omheen staan om samen te bakken of voor 50 personen eten bereiden.

Cook on Fire ‘Barrel XT 800 HP’ € 499,00 inclusief BTW

De barrel XT 800 High Power, is qua afmetingen gelijk aan de normale barrel ’800 maar door een aangepaste grotere inhoud van de vuurkom heeft deze variant een nog hogere warmteoverdracht naar de bakplaat en dus geschikt om snel grote hoeveelheden eten te bereiden. Uitermate geschikt voor gebruik in de horeca of het cateren van events.

Cook on Fire ‘Column CS 800 HP’ € 599,00 inclusief BTW (€ 495 excl BTW)

De column CS 800 Cortenstaal, is qua buitenafmetingen gelijk aan de normale barrel ’800 maar door de gewalste Cortenstalen zuil waar het Cook on Fire logo met laser is uitgesneden een zeer luxe uitstraling. Het materiaal gebruikt voor de zuil is 2mm dik waardoor de zuil steviger is maar nog wel gewoon verplaatst kan worden.

Cortenstaal is duurder dan gewoon staal en roest heel mooi rood. De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof waardoor de zuil nooit verrot. Door de oxidehuid is het dus ook niet nodig het materiaal te coaten en kan permanent buiten blijven staan.

Maak van uw Cook on Fire in een handomdraai een ruime tafel

Zwaar oud eiken ‘all weather’ tafelblad (80cm rond 4cm dik!) € 199,00 inclusief BTW (€ 164,46 excl BTW)

Cook on Fire stalen deksel met eiken handgreep. Voorzien van zwarte coating

Deze past uiteraard als gegoten strak in de vuuropening van de bakplaat (40cm rond 2mm dik) € 49,95 inclusief BTW