Brodazz Beach Voorst 27 Mei Cook on Fire was erbij. Was fantastisch!

30 graden, Event ‘Intiem’

Cook on Fire, Zon, water, strand en plezier in een luxe ambiance met de buitenlandse allure van luxe lounges en de beste beachclubs

BRODAZZ BEACH. op Busloo aan het water is de ideale locatie voor een ontspannen lunch aan het water, een hapje en een drankje. Wist u dat wij de leukste feesten en thema avonden van de regio hebben? Feest mee tijdens onze party’s at the Beach of laat u volledig verwennen op ons strand in de luxe ligbedden en VIP Cabana’s. BRODAZZ BEACH

 

2 Replies to “Brodazz Beach Voorst 27 Mei Cook on Fire was erbij. Was fantastisch!”

 1. Geachte,
  Ik ben erg geïnteresseerd in deze manier van eten bereiden. Vanaf begin dit jaar ben ik vegetarisch en eet ik dus geen vlees meer. Koken is een hobby van mij en ik houd vooral van vegetarische quiches bereiden. Is de Cook on Fire hier ook geschikt voor?
  Ik hoor graag van u
  Groet,
  Paul Rekers

  1. Beste Paul,
   Als je de quiche in een vuurvaste schaal met deksel zou voorbereiden gaart de schaal volledig op de vuurplaat. De ovenschaal moet dan niet op de warmste zone van de plaat staan. Zelf heb ik een aantal keren stoofpotjes bereidt op deze manier. Ook brood kun je op dezelfde manier bakken. Dus met deksel. Maar denk ook eens aan Tofu, tempé, gevulde champignons en wat noten schaafsel!

   Succes,
   Cor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *